De Jeugdkantine | 3. Klimaat

In deze aflevering van De Jeugdkantine gaat het over klimaatverandering en de invloed die dit heeft op het opgroeien van kinderen en jongeren. De stelling van de aflevering luidt: Jongeren weten beter wat goed is voor het klimaat. Presentatoren Nienke de la Rive Box en Rida Deraoui gaan hierover in gesprek met Pippi van Ommen, lid van Extinction Rebellion en Tom van Yperen, orthopedagoog bij het NJi. Ook de jongeren op straat komen geven hun mening over de stelling. Luister je mee?

Of luister in je favoriete podcastapp:

Apple PodcastSpotifyDeezer

Interview: 'Blijf in gesprek over klimaatverandering'

Lees ook het interview met Ali Karataş van het Nederlands Jeugdinstituut. Hij luisterde mee naar de podcast. Zijn belangrijkste boodschap: zoek de verbinding.

Naar het interview

Bekijk de podcast-aflevering hier:

Videobeschrijving

In deze aflevering van De Jeugdkantine gaat het over klimaatverandering en de invloed die dit heeft op het opgroeien van kinderen en jongeren. De stelling van de aflevering luidt: Jongeren weten beter wat goed is voor het klimaat. Presentatoren Nienke de la Rive Box en Rida Deraoui gaan hierover in gesprek met Pippi van Ommen, lid van Extinction Rebellion en Tom van Yperen, orthopedagoog bij het NJi. Ook de jongeren op straat komen geven hun mening over de stelling. Luister je mee? Voor meer informatie over dit onderwerp ga naar www.nji.nl/klimaatverandering.

Heb je vragen over De Jeugdkantine? Stuur dan een mail naar podcast@nji.nl.