De Jeugdkantine | 5. Kindermishandeling

Deze aflevering van De Jeugdkantine gaat over kindermishandeling. De stelling van de aflevering is: Ik durf er iets van te zeggen als ik het vermoeden heb dat iemand thuis te maken heeft met kindermishandeling. Presentatoren Nienke de la Rive Box en Rida Deraoui gaan hierover in gesprek met Gerard Zwarts, politieagent in Amsterdam, en Ted Kloosterboer, directeur van Stichting Praat. Ook de jongeren op straat geven hun mening. 

Apple PodcastSpotifyDeezer

Lees ook het interview met Charlotte Dopper van het Nederlands Jeugdinstituut. Zij luisterde mee naar de podcast. 'Een kind zover krijgen dat die dingen aan je vertelt, krijg je niet voor elkaar na één gesprekje of met een protocol.'

Naar het interview

Bekijk de podcast-aflevering hier:

Videobeschrijving

Deze aflevering van De Jeugdkantine gaat over kindermishandeling. De stelling van de aflevering is: Ik durf er iets van te zeggen als ik het vermoeden heb dat iemand thuis te maken heeft met kindermishandeling. Presentatoren Nienke de la Rive Box en Rida Deraoui gaan hierover in gesprek met Gerard Zwarts, politieagent in Amsterdam, en Ted Kloosterboer, directeur van Stichting Praat. Ook de jongeren op straat geven weer hun mening. 

Heb je vragen over De Jeugdkantine? Stuur dan een mail naar podcast@nji.nl.