De Jeugdkantine | 8. Jeugdcriminaliteit

Deze aflevering van De Jeugdkantine gaat over jeugdcriminaliteit, met de stelling: In de criminaliteit belanden gebeurt sneller dan je denkt. Presentatoren Nienke de la Rive Box en Rida Deraoui gaan hierover in gesprek met Wesley Jeffers, jeugdagent Amsterdam Zuid-Oost en Thimo van der Pol, onderzoeker jeugdcriminaliteit aan het Amsterdam Universitair Medisch Centrum en therapeut bij ggz-instelling Arkin. Ook de jongeren op straat geven hun mening. 

Luister de podcast

Of luister in je favoriete podcastapp

Apple Podcast SpotifyDeezer 

Interview: 'Een kant- en- klare oplossing bestaat niet'

Lees ook het interview met Mike Loef van het Nederlands Jeugdinstituut. Hij luisterde mee naar de podcast en vertelt onder meer over waarom betrokkenheid van de omgeving belangrijk is voor het stoppen met crimineel gedrag.

Naar het interview

Bekijk de video

Videobeschrijving

In deze aflevering van De Jeugdkantine gaat het over jeugdcriminaliteit, met de stelling: In de criminaliteit belanden gebeurt sneller dan je denkt. Presentatoren Nienke de la Rive Box en Rida Deraoui gaan hierover in gesprek met Wesley Jeffers, Jeugdagent Amsterdam Zuid-Oost en Thimo van der Pol, onderzoeker jeugdcirminaliteit aan het Amsterdam Universitair Medisch Centrum en therapeut bij ggz-instelling Arkin. Natuurlijk geven ook de jongeren op straat weer hun mening. Luister je mee?

Vragen over De Jeugdkantine?

Heb je vragen over De Jeugdkantine? Stuur dan een mail naar podcast@nji.nl.

Lees ook