• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Onderwijs-zorgarrangementen

Meer informatie

Kennisnet Jeugd

Ons digitale platform Kennisnet Jeugd bevat een werkgroep over onderwijs-zorgarrangementen. Hier worden ervaringen, kennis, inzichten en vragen over de ontwikkeling van onderwijs-zorgarrangementen uitgewisseld. De werkgroep creëert een platform vol relevante kennis en handvatten die het ontwikkelen van een onderwijs-zorgarrangement ondersteunen, en waar zorg- en onderwijsprofessionals elkaar helpen. Het uitwisselen van kennis, vragen en oplossingen staat centraal.

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van een onderwijs-zorgarrangement, loopt u tegen obstakels aan of heeft u juist iets ontdekt wat goed werkt? Volg de werkgroep en deel uw vragen en ervaringen!

Voor wie?

  • Onderwijs- en zorgprofessionals van scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en instellingen voor lvb-zorg, psychiatrie en jeugdzorg.
  • Beleidsmakers op het snijvlak van onderwijs en zorg.
  • Bestuurders van scholen, gemeenten, samenwerkingsverbanden en provincies die verantwoordelijk zijn voor alle vormen van onderwijs en zorg. Ook die voor kinderen met een complexe hulpvraag, een lage intelligentie of ernstige gedrags- en psychiatrische problemen.

Links

Hieronder hebben wij interessante links voor u verzameld op het gebied van onderwijs en jeugdhulp.

Vragen?

Joanne van den Eijnden is contactpersoon.

Foto Joanne van den Eijnden

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.