• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Agenda

Verlengde Pleegzorg; ook in uw gemeente?!

17 april 2018 - Werkbijeenkomst


Tijd:

14.00 – 17.00. Inloop vanaf 13.30 uur

Locatie:

The Colour Kitchen Utrecht (Zuilen)

Kosten:

Toegang is gratis, maar bij no show wordt 50 euro aan kosten in rekening gebracht


Het Nederlands Jeugdinstituut en de Nederlandse Vereniging voor Pleeggezinnen organiseren een werkbijeenkomst over Verlengde Pleegzorg. We nodigen u van harte uit.

Verlengde Pleegzorg kent veel voordelen: het geeft jongeren en hun pleegouders meer tijd om de overgang naar volwassenheid vorm te geven. Daardoor hebben jongeren op de langere termijn meer kansen, bijvoorbeeld om hun diploma te halen en de kans op werk te vergroten. Voor gemeenten betekent het realiseren van deze kansen, dat er minder kosten zijn op langere termijn.

Maar hoe organiseert u deze verlengde pleegzorg in uw gemeente? Aan de hand van ervaringen van jongeren zelf en vragen vanuit gemeenten zelf gaan we plenair en in werksessies met deze vraag aan de slag.

Ook weten hoe u verlengde pleegzorg realiseert in uw gemeente? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 17 april, 14.00 – 17.00 in The Colour Kitchen Utrecht. Inloop vanaf 13.30 uur. U kunt zich hier aanmelden.

                                               Logo_NJi Logo_NVP

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.