• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Agenda

Nederlands Implementatie Collectief

26 juni 2018 - Bijeenkomst
Tijd

9.30-12.30 uur

Locatie:
De Zilveren Vosch, Plompetorengracht 3, Utrecht
Kosten:

Gratis


Het Nederlands Implementatie Collectief deelt kennis uit binnen- en buitenland over verschillende aspecten van effectief implementeren. Het is een netwerk van mensen met passie voor implementeren vanuit wetenschap, beleid en praktijk. In juni komen we graag bij elkaar om uit te wisselen, van elkaar te leren en met elkaar in gesprek te gaan over implementatie. Komt u ook?

NIC bijeenkomst

Programma 

  • Jouw bijdrage! Wat wil je delen met collega-implementatie deskundigen? Met mensen vanuit praktijk, beleid en wetenschap met een passie voor implementeren? Laat het ons weten via implementatie@nji.nl, er is ruimte in het programma! 

  • Leiderschap in Verandering door Prof. dr. T.A. van Yperen, Expert Jeugdstelsel - Nederlands Jeugdinstituut en Bijzonder hoogleraar Monitoring en innovatie zorg voor jeugd - Rijksuniversiteit Groningen.

  • Leergroep Implementatie door Madelon Rooseboom, coördinator leergroep vanuit Implementatie & innovatie Zorginstituut Nederland.

  • Netwerken in beeld: welke groepen en samenwerkingen zijn er allemaal? We brengen ze gezamenlijk in beeld. 

  • Actuele kennis vanuit de Nordic Implementation Conference: korte pitches door deelnemers aan het congres.

Deze bijeenkomst is een initiatief van het Nederlands Implementatie Collectief. Een netwerk onder coördinatie van het Nederlands Jeugdinstituut, Trimbos-instituut, Vrije Universiteit, ZonMw en Zorginstituut Nederland.

Komt u ook?

Aanmelden voor de bijeenkomst en voor je bijdrage kan via implementatie@nji.nl.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.