• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Agenda

Daadkrachtige steun bij opvoeden en ouderschap

1 oktober 2018 - Congres
Locatie:

Het Huis Utrecht

Kosten:

229 euro

Ik meld me aan

Daadkrachtige steun bij ouderschapHoe faciliteer en organiseer je als gemeente steun bij opvoeden en ouderschap? Laat je inspireren tijdens het congres 'Daadkrachtige steun bij opvoeden en ouderschap' op 1 oktober in Utrecht.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van opvoeden en ouderschap. Inzetten op preventie en laagdrempelige hulp kan een uitdaging zijn. Hoe zorg je dat ouders hun weg vinden als ze behoefte hebben aan formele of informele steun? Hoe verloopt dit samenspel? Tijdens het congres delen beleidsmakers, onderzoekers en professionals hun kennis en praktijkervaring, en kun je de dialoog aangaan. Bijvoorbeeld tijdens rondetafelgesprekken. Word geïnspireerd door lokale ontwikkelingen in Nederland, Vlaanderen en Zweden.

Voor wie?

Het congres is vooral interessant voor beleidsmedewerkers en managers van gemeenten en organisaties in de jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp. Het tarief is €229,-.

Het congres vindt plaats op de eerste dag van de Week van de Opvoeding. Tijdens deze week staat het thema ‘Opvoeden is Samenspel’ centraal. Lees meer over de Week van de Opvoeding 

Vragen? Neem contact op met Esther van Beekhoven via e.vanbeekhoven@nji.nl.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.