• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Nieuws van het NJi

Oproep integrale indicatiestelling

Het Nederlands Jeugdinstituut is op zoek naar professionals die ervaring hebben met integrale indicatiestelling of een vergelijkbaar initiatief.

Voor kinderen met een intensieve ondersteuningsbehoefte is inzet van bijvoorbeeld medische verzorging, gedragsbegeleiding en speciaal onderwijs vaak vereist. Activiteiten die allemaal onder een andere wet vallen: de Zorgverzekeringswet, de Jeugdwet en de Wet op passend onderwijs. Om deze kinderen een passend ondersteuningspakket te kunnen bieden is het noodzakelijk om met elkaar af te stemmen wie waarvoor verantwoordelijk is. Dat noemen we ook wel integrale indicatiestelling. Dit is niet altijd even eenvoudig. Doet u aan integrale indicatiestelling en wilt u uw kennis en ervaring delen? Dan komen we graag in contact.

Wij willen graag van u weten:

  • Wie u bent (naam, functie, organisatie, telefoonnummer)
  • Hoe integrale indicatiestelling er bij u uitziet
  • Wat er goed gaat (maximaal drie punten), en wat nog niet helemaal (maximaal drie punten).

Kent u iemand die hiermee bezig is? Stuur deze oproep gerust door. Of geef ons uw tip, dan zoeken wij contact.

Deadline

Wij verzoeken u om uw input uiterlijk vrijdag 30 november aan ons door te geven via onderstaand formulier. Vervolgens bekijken wij de verzamelde initiatieven. Met die input organiseren we in januari of februari 2019 – mogelijk met uw hulp – een inspirerende sessie waarin professionals uit onderwijs en zorg kennis over integrale indicatiestelling kunnen ophalen én delen.

Bron: Nederlands Jeugdinstituut

Meer informatie

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.