Start inschrijving Voor de Jeugd Dag

Verwacht op 27 september een warm welkom van Tako Rietveld tijdens de tweede digitale editie van de Voor de Jeugd Dag. Ook dit jaar is de Kindercorrespondent je gastheer vanuit de Westergas in Amsterdam. Zelf log je op je eigen werkplek in, want de Voor De Jeugd Dag is opnieuw online.

In dit pittige jaar ging het vaak over het mentale welbevinden van kinderen en jongeren. Dat is dan ook het thema dat centraal staat. Van iedereen is de veerkracht op de proef gesteld. En tegelijkertijd hebben we ook weer ontdekt wat echt belangrijk is: kinderen en jongeren tijd en ruimte geven om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. En er samen voor zorgen dat ouders er in de opvoeding niet alleen voor staan.

Keuze uit ruim zestig workshops

Op één overzichtelijk digitaal platform vind je de weg door het programma. Er zijn meer dan zestig workshops, met vertrouwde werkvormen zoals Persoonlijke verhalen en de virtuele Vissenkom. Je kunt online Gluren bij collega’s uit het werkveld. Je kiest zelf de programmaonderdelen die je wilt volgen en neemt ook deel aan gesprekken, discussies en polls tijdens de sessies.

Wanneer

De negende Voor de Jeugd Dag vindt plaats op maandag 27 september 2021. Vanuit de Westergas in Amsterdam worden de meeste programmaonderdelen live uitgezonden. Deelname aan deze dag kost je niets. Alleen tijd in ruil voor inspiratie.

Programma

Het programma vind je terug op Voordejeugddag.nl. Duik in het blokkenschema en zie welke sessies er te volgen zijn en wie de sprekers zijn op deze dag.

Sla je slag op de Voor de Jeugd Dag

Zoals je gewend bent, ben jíj op de dag degene die het programma bepaalt. Van tevoren inschrijven voor diverse programmaonderdelen is niet nodig. Een bijkomend voordeel van deze digitale Voor de Jeugd Dag is dat er altijd plek is bij de sessies. Je regelt immers je eigen stoel.

Direct inschrijven

Voor wie?

Op deze dag komen beleidsambtenaren en bestuurders jeugd en onderwijs van gemeenten, zorg- en onderwijsprofessionals, raadsleden, ouders en jeugd bij elkaar. De dag is niet bestemd voor commerciële partijen. De organisatie behoudt het recht om de inschrijvingen te annuleren.

Door wie?

De Voor de Jeugd Dag is een initiatief van het ministerie van VWS en de VNG. De dag wordt uitgevoerd door VNG Connect en het Nederlands Jeugdinstituut.

Kosten

Aan de dag zijn geen deelnamekosten verbonden.

Sociale Media

Doe alvast inspiratie op en volg onze socialemediakanalen op LinkedIn, Instagram of Twitter met #voordejeugddag. 

Wij zien je graag op 27 september! Een bijzondere dag vol inspirerende ontmoetingen en boeiende sessies.

Contact

Neem contact op via 070 - 373 84 69 of mail naar info@voordejeugddag.nl.

Pers

Ben je journalist? Dan kun je:

  • je vraag stellen via pers@nji.nl
  • bellen met 06 – 25 66 07 57 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)