Het NJi werkt mee aan meetups na serie 'Klassen'

Eind 2020 startte de documentaireserie Klassen over de strijd voor gelijke kansen in het onderwijs. Dit goed bekeken programma krijgt een vervolg in 2021 in de vorm van meetups door het hele land. Het Nederlands Jeugdinstituut is aanwezig bij deze meetups om met de aanwezigen te spreken over dit thema.

Fragmenten uit de serie vormen de basis voor elke meetup. Tijdens deze meetups spreken de aanwezigen over de lokale problematiek en delen zij ervaringen en bedenken oplossingen. Wat werkt goed en wat kan beter? Het NJi is bij deze meetups aanwezig om samen met andere partijen het gesprek te voeren en waar mogelijk relevante kennis in te brengen. Alle meetups worden standaard bijgewoond door docenten, schoolleiders, schoolbestuurders, lokale politici, regionale afgevaardigden van de Jongerenraad, mensen om het onderwijs heen en het NJi. 

Aanmelden is mogelijk

Heeft u ideeën over hoe gelijkere kansen voor elk kind kunnen worden gerealiseerd? Of bent u juist op zoek naar oplossingen? Meld u dan aan voor een meetup in uw regio. Aanmelden voor een meetup kan via de site van Human.nl.

Bron: Meetups Klassen; Nederlands Jeugdinstituut

Pers

Ben je journalist? Dan kun je:

  • je vraag stellen via pers@nji.nl
  • bellen met 030 - 23 06 349 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur)
  • bellen met 06 - 25 66 07 57 (maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur)