• WERKEN AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Producten en diensten

WerkenderWijs!

Aan de slag met een persoonlijk pedagogisch plan

Een gastouder kan de peuters die ze opvangt meenemen naar de bakker. Dit uitstapje kan ze gebruiken om hierover met de kinderen te praten en daarna samen broodjes te bakken. Het uitstapje is dan onderdeel van een dagprogramma met leerzame en leuke ervaringen voor de kinderen. Het boek 'WerkenderWijs! Aan de slag met een persoonlijk pedagogisch plan' helpt om over de organisatie van het werk van een gastouder na te denken. Wat zijn belangrijke ervaringen voor kinderen? Wat kan ik daar als gastouder aan bijdragen? Hoe zet ik mijn mogelijkheden in voor een goed aanbod? Wat moet ik hierover afstemmen en uitwisselen met de ouders? En met welke vragen en zorgen kan ik bij het gastouderbureau terecht?

Pedagogisch werkplan

In dit boek staat informatie over de manier waarop een gastouder met deze vragen kan omgaan. Het helpt om een eigen pedagogisch werkplan te maken: een plan van aanpak dat houvast geeft bij beslissingen die een gastouder neemt in de omgang met kinderen en hun ouders. Het helpt om het eigen werk bespreekbaar te maken. Als de gastouder duidelijk maakt wat zij gaat doen, kunnen ouders en gastouderbureau daarop reageren. En dat zet haar opnieuw aan het denken. Zo blijft een gastouder steeds op zoek naar de beste aanpak!


Titel:

WerkenderWijs! Aan de slag met een persoonlijk pedagogisch plan

Auteur:

Hoex, J. en S. Verweij-Kwok

Jaar:

Type:

Boek

Omvang:

70 pagina's

ISBN:

9789085600596

Prijs:

€ 9,90

WerkenderWijs!

Bestelformulier

Met het invullen van dit formulier verleent u Uitgeverij SWP een eenmalige machtiging tot het afschrijven van het verschuldigde bedrag. Bedrijven, organisaties en instellingen ontvangen bij hun bestelling een factuur.

* = verplicht veld

Opgelet. Uw ingevoerde gegevens zijn niet correct.

Bedankt voor uw bestelling. Uw bestelling wordt afgehandeld door:

{buffer.get(adres)}

Voor vragen over uw bestelling kunt u met hen contact opnemen.

Vragen over uw bestelling?

Voor vragen over uw bestelling kunt u terecht bij:

Organisatie:
  • Uitgeverij SWP
  • Postbus 12010
  • 1100 AA AMSTERDAM-ZUIDOOST
  • data@mailswp.com
  • (020) 330 72 00
  • (020) 330 80 40

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.