Samenwerking tussen onderwijs en zorg in de Utrechtse kernpartneraanpak

Webinar

In Utrecht wordt via de Utrechtse kernpartneraanpak samengewerkt tussen onderwijs en zorg. Kernpartners buurtteam JGZ, leerplicht en Samenwerkingsverbanden PO en VO werken intensief samen met en in de scholen. Hierbij staan kinderen en de ouders in het middelpunt. Wat houdt deze aanpak in de praktijk in? Hoe zorg je ervoor dat onderwijs en zorg elkaars taal verstaan?

Deze webinar start met een presentatie over wat de kernpartneraanpak van praktijk tot beleid inhoudt. Ook wordt besproken hoe de aanvullende zorg op deze aanpak is aangehaakt. We nemen je graag mee in wat werkt in de samenwerking tussen onderwijs en zorg in de Utrechtse kernpartneraanpak.

Zoek jij naar een inspirerend voorbeeld uit de praktijk waar deze samenwerking goed gaat? En ben je benieuwd naar waarom dit dan wel werkt in de praktijk? Voel jij je verbonden met het thema onderwijs en zorg voor het kind? Wees er dan bij!

Heb je vragen over het webinar? Neem dan contact op met Mona Almushat.

Datum: 
Plaats: 

Online

Organisator: 
Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals
Kosten: 
Gratis
Website: 
Vakmanschap.1sociaaldomein.nl
Details-omschrijving: 

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst in de community van Platform Vakmanschap op 1sociaaldomein. Ben je nog geen lid van de community? Meld je dan gratis aan en praat mee met andere professionals. 

Aanmelden