Kunnen we samenwerken?

Online bijeenkomst

Lukt het jou om goed op te trekken met andere professionals? Of ervaar je dit soms als lastig? We weten dat samenwerking noodzakelijk is om echt te doen wat nodig is voor kinderen en jongeren. Toch blijkt dit in de praktijk niet makkelijk en ervaren veel mensen die met jeugd werken in de samenwerking obstakels. Soms denken we goed samen te werken maar ervaren anderen dit toch echt anders. 

Datum: 
Plaats: 

Online

Organisator: 
Platform Vakmanschap
Tijd: 
15.00 -17.00 uur
Kosten: 
Gratis
Website: 
Meld je aan in de community van Platform Vakmanschap

Is dit herkenbaar? Wil je samen met anderen leren hoe hiermee om te gaan? Neem jij de uitdaging aan om samenwerking door een andere bril te bekijken? Wil je die ander ontmoeten, jezelf in diegene verplaatsen en gedeelde lessen meenemen naar je organisatie? Kom dan naar deze online bijeenkomst op 7 september.

Programma en inhoud 

Het Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals organiseert, samen met Hans Vermaak, deze online bijeenkomst. Met elkaar gaan we op deze dag aan de slag om jouw dagelijkse praktijk te koppelen aan de verandertheorie. Je wisselt samen met andere professionals uit over de theorie en met elkaar breng je gemeenschappelijke vraagstukken vanuit de praktijk in. Hans zal vanuit zijn ervaring als adviseur, onderzoeker en schrijver op het gebied van de verandertheorie met jullie naar antwoorden zoeken. Tussendoor is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen. Hans heeft veel ervaring als adviseur, onderzoeker en schrijver op dit vlak.  

Na aanmelding ontvang je een handreiking om je voor te bereiden op de bijeenkomst en om alvast te leren op de weg ernaartoe.

Aanmelden

Meld je aan  in de community van Platform Vakmanschap. Ben je nog geen lid van de community? Meld je dan gratis aan en praat mee met andere professionals.