Intervisie samenwerking kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp

Learn and share bijeenkomst

Deze online intervisiebijeenkomst voor beleidsadviseurs en bestuurders gaat over uitdagingen in de samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp. Met een kleine groep deelnemers kijken we naar een specifiek vraagstuk, bijvoorbeeld hoe je de juiste partners betrekt of hoe je duidelijkheid krijgt over verantwoordelijkheden.

Datum: 
Plaats: 

Online

Organisator: 
Nederlands Jeugdinstituut; Met Andere Ogen
Tijd: 
9.00 - 10.30 uur
Kosten: 
Gratis
Details-omschrijving: 

Meld je aan

Maximum aantal deelnemers: 10. Als er meer aanmeldingen binnenkomen organiseren we een tweede datum of tijdstip.

Werk jij als bestuurder, beleidsmaker of adviseur in jouw regio aan de samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp? En kom je specifieke uitdagingen tegen in de samenwerking waarover je in een kleine setting wil uitwisselen met collega-beleidsmakers, adviseurs en bestuurders? Meld je dan aan voor deze intervisiebijeenkomst.

Met Andere Ogen en het NJi starten met het organiseren van intervisiebijeenkomsten rondom de regionale samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp. In een online bijeenkomst van anderhalf uur zetten we een van de vraagstukken van de deelnemers centraal. Doordat je meedenkt over de casus sta je stil bij jouw manier van werken en krijg je inzicht in jouw eigen handelen. Zo leert niet alleen de inbrenger, maar leren álle deelnemers van de intervisie. Als inbrenger krijg je concrete handvatten voor jouw vraagstuk.

Onderwerpen

Vraagstukken kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld het betrekken van de juiste partners, het werken met een gedeelde visie, het verloop van mensen en wat dat doet met het onderlinge vertrouwen, en duidelijkheid over verantwoordelijkheden.

Meer bijeenkomsten

In eerste instantie organiseren we een eenmalige intervisiebijeenkomst. Na afloop van de bijeenkomst inventariseren we of er interesse is in een vervolg.

Ben je op 8 juni niet in de gelegenheid om de intervisiebijeenkomst bij te wonen, maar heb je wel interesse in een intervisiebijeenkomst? Meld je dan aan en vermeld dit in de opmerkingen. Bij voldoende belangstelling organiseren we een extra intervisiebijeenkomst.