0 uithuisplaatsingen

Werkbijeenkomst

Op uitnodiging van het Platform Vakmanschap verzorgt Peter Dijkshoorn een tweede bijeenkomst op maat waarin jij als professional aan de slag gaat.

In de voorgaande bijeenkomst met Peter Dijkshoorn gingen professionals aan de slag met het 0-doel: 0 ouders die de samenwerking met professionals als onvoldoende beoordelen. Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op de opbrengsten van die bijeenkomst en gaan we aan de slag met een nieuw 0-doel: 0 uithuisplaatsingen.

De bijeenkomst is interessant voor zowel professionals die de vorige bijeenkomst hebben bijgewoond als professionals die voor het eerst aansluiten.

Programma

Peter Dijkshoorn blikt terug op het doel van de vorige bijeenkomst: 0 ouders die de samenwerking met professionals als onvoldoende beoordelen. Vanuit dit doel kijkt hij met jullie naar het doel 0 uithuisplaatsingen. Jullie bespreken met elkaar in groepjes hoe dit doel behaald kan worden met ondersteuning van Peter. Het wordt een interactieve middag met de mogelijkheid om vragen te stellen in de chat. Meld je snel aan, want er is beperkt plek.

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan in de community van Platform Vakmanschap. Ben je nog geen lid van de community? Meld je dan gratis aan en praat mee met andere professionals.

Het Platform Vakmanschap wordt gefaciliteerd door het Nederlands Jeugdinstituut.

Datum: 
Plaats: 

Online

Organisator: 
Platform Vakmanschap
Tijd: 
15.00 tot 17.00 uur
Kosten: 
Gratis
Website: 
Vakmanschap.1sociaaldomein.nl