• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Actueel

Nationale Jeugdzorg Prijzen 2014

Logo Nationale Jeugdzorgprijzen

Op 16 juni heeft Job Cohen tijdens het congres Transformeren doe je samen de Nationale Jeugdzorg Prijzen 2014 uitgereikt. De vakprijs ging dit jaar naar het Preventief Interventie Team, de cliëntenprijs werd toegekend aan het onderzoek Een Sprong Vooruit. De gezamenlijke prijs van cliënten- en vakjury, die dit jaar voor het eerst is uitgereikt, ging naar Blogboek. De Nationale Jeugdzorg Prijzen stonden in 2014 in het teken van de transformatie van de zorg voor jeugd.

De winnaars

Initiatief

De Nationale Jeugdzorg Prijzen zijn een initiatief van het Jeugd Innovatie Fonds en bestemd voor goed lopende projecten die als voorbeeld kunnen dienen voor andere instellingen in de jeugdzorg of voor een stimulerend en goed onderbouwd plan om de jeugdzorg verder te verbeteren. De organisatie van de Nationale Jeugdzorg Prijzen is in handen van het Nederlands Jeugdinstituut.

Meer informatie:

Eerdere winnaars

Winnaars van de Nationale Jeugdzorg Prijzen waren onder andere School2Care, Buurtzorg Jong, Buurtteams Jeugd en Gezin, Judo in de zorg, methodiek Lima en Hulpmix. Meer over eerdere winnaars.

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.