• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR

Trainingen

Het Nederlands Jeugdinstituut heeft een breed scala aan praktijktrainingen, waarin het verwerven van kennis én vaardigheden op een aantrekkelijke manier wordt aangeboden. U wordt niet alleen wijzer, u kunt uw wijsheid ook in praktijk brengen.

Daarnaast biedt het NJi trainingen voor trainers aan, waarmee u bevoegd wordt om een training of methode aan te bieden aan beroepskrachten in het betreffende werkveld.

Het NJi is Cedeo-erkend. Dit houdt in dat minstens 80% van onze klanten zich tevreden tot zeer tevreden toont over de samenwerking met het NJi en de geboekte resultaten.

Onze trainingen A-Z

Oog voor interactie: taal- en interactievaardigheden

Subsidie aanvragen voor Oog voor interactie start op 2 januari 2017!

Het derde tijdvak om subsidie te vragen in 2017 voor Oog voor interactie gaat van start op 2 januari 2017. De website van het Agentschap SZW zal dan ook weer operationeel worden. Meer informatie kun je lezen in de Staatscourant.

Oog voor interactie

Het versterken van de interactievaardigheden van pedagogisch medewerkers in kinderdagverblijven (0 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 tot 12 jaar).

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.