• HET NJi WERKT AAN DE KWALITEIT
  • VAN DE JEUGDSECTOR
Producten en diensten

Trainingen

Het Nederlands Jeugdinstituut heeft een breed scala aan praktijktrainingen, waarin het verwerven van kennis én vaardigheden op een aantrekkelijke manier wordt aangeboden. U wordt niet alleen wijzer, u kunt uw wijsheid ook in praktijk brengen.

Daarnaast biedt het NJi trainingen voor trainers aan, waarmee u bevoegd wordt om een training of methode aan te bieden aan beroepskrachten in het betreffende werkveld.

Het NJi is Cedeo-erkend. Dit houdt in dat minstens 80% van onze klanten zich tevreden tot zeer tevreden toont over de samenwerking met het NJi en de geboekte resultaten.

Onze trainingen A-Z

NJi Summerschool over werken in de wijk

31 augustus 2017

De Summerschool van het Nederlands Jeugdinstituut geeft tijdens de zomer een aantal workshops voor professionals in buurt- of wijkteams over actuele thema’s rondom werken in de wijk, zoals aansluiten op basisvoorzieningen, ruimte voor de professional en leren veranderen in je werk.

Leer en reflecteer wanneer de zon schijnt (of als het regent): schrijf je nu in voor een workshop of een hele dag op 31 augustus: www.nji.nl/summerschool

NJi gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.